12/10 2017

Kom med tæt på byggeriet af Fjordforbindelsen Frederikssund

Her i oktober gentager vi ”På tur med projektchefen”, som er en oplagt mulighed for at komme helt tæt på det store byggeri af Kronprinsesse Marys Bro.


Efter efterårsferien bliver det igen muligt at besøge byggepladsen og få et bedre indblik i brobyggeriet.

I september blev der afholdt to arrangementer, hvor interesserede kunne komme med projektchef Henrik Vincentsen helt tæt på byggeriet af den kommende fjordforbindelse. Omkring 180 personer deltog.

”Der har været en overvældende opbakning til og interesse for vores arrangementer. Derfor gentager vi dem i oktober, da vi gerne vil fortælle om de mange forskellige aktiviteter, finesser og finurligheder, der er i forbindelse med projektet. Samtidig vil vi gerne give folk en mulighed for at komme tættere på det store byggeri,” siger Henrik Vincentsen, projektchef i Vejdirektoratet.

Temaerne for turene i oktober er de samme som sidst. Det er store arbejder, der er i gang og derfor ændrer det sig ikke så hurtigt.

Da vi går en mørkere tid i møde, er de kommende to ture planlagt til en varighed af en time og med start kl. 16.30, så vi undgår, at det bliver helt mørkt inden vi er færdige.

Datoerne er:

Tørslev Hage-siden:

Tirsdag den 24. oktober kl. 16.30, hvor turen starter fra byggepladsen ved Kystvej 57, og her vil destinationen være en tur ud på dæmningen og det spunsarbejde, der er gået i gang på land.

Frederikssundsiden:

Onsdag den 25. oktober kl. 16.30, hvor turen starter udenfor byggepladsen på Marbækvej 56. Temaet er byggepladsen og støbning af pæle og fundamenter. Vi tilbyder en guidet tur ind på byggepladsen, hvor deltagerne kan få et indblik i de arbejder, der er i gang.

Praktisk information:

Alle er velkomne.

Gåturen tager ca. 1 time.

Ingen tilmelding

Husk godt fodtøj

Mødested:

Frederikssundsiden: udenfor byggepladsen, Marbækvej 56, Frederikssund
Hornsherredsiden: Udfor byggepladsen ved Kystvej 57, Tørslev Hage. Det vil være muligt at parkere på byggepladsen
19. okt. 2017 09.40
Nu kan du følge byggeriet af Kronprinsesse Marys Bro, livet på byggepladsen og de store maskiner i aktion på nærmeste hold. I forbindelse med byggepladsen på Frederikssund-siden har Fjordforbindelsen Frederikssund etableret...
Læs mere
12. okt. 2017 06.39
Her i oktober gentager vi ”På tur med projektchefen”, som er en oplagt mulighed for at komme helt tæt på det store byggeri af Kronprinsesse Marys Bro.
Læs mere
5. okt. 2017 10.43
Når Kronprinsesse Marys Bro over Roskilde Fjord åbner i 2019, bliver det med et såkaldt free flow betalingsanlæg, altså et betalingsanlæg uden bomme og hvor man ikke behøver at sænke farten, når man passerer. Fjordforbindelsen Frederikssund ønsker input fra markedet til betalingsanlægget inden det endelige udbudsmateriale offentliggøres og inviterer alle potentielle leverandører til informationsmøde om udbudsprocessen.
Læs mere
29. sep. 2017 10.45
Den kommende motortrafikvej skal på Tørslev Hage ligge under terræn. For at grave vejen ned skal der etableres støttevægge til at holde på jorden. Det arbejde begynder nu og står på frem til slutningen af foråret 2018.
Læs mere
15. sep. 2017 10.04
27 kollegaer fra det norske Vegvesen besøgte i går Fjordforbindelsen Frederikssund for at få inspiration om håndtering af støj og naboer i byggefasen.
Læs mere
12. sep. 2017 06.32
"Sammen lagde vi et pres på Christiansborg," siger Ole Find Jensen om processen op til den nye fjordforbindelse.
Læs mere
8. sep. 2017 08.34
Hen over efteråret inviterer Vejdirektoratet ”På tur med projektchefen”. Det er en oplagt mulighed for at komme helt tæt på det store byggeri af Kronprinsesse Marys Bro.
Læs mere
5. sep. 2017 11.25
Nu går arbejdet med at støbe de permanente bropæle i gang. Pælene skal sørge for et stabilt fundament til Fjordforbindelsen Frederikssund mange år frem i tiden. Opgaven med pælefundering vil foregå frem til forsommeren 2018. Det store grej er fundet frem i form af en overdimensioneret boremaskine, masser af...
Læs mere
14. aug. 2017 07.13
Fra midten af august begynder arkæologerne at undersøge det område, hvor det kommende tilslutningsanlæg ved Frederikssundsvej skal ligge.
Læs mere
9. aug. 2017 13.18
I dag støber vores entreprenør fundamenterne til den bro, der skal føre Tørslevvej over den kommende motortrafikvej. Broen ved Tørslevvej er et af to bygværker på Tørslev Hage, der skal laves i år. Dagens støbning er startskuddet på byggeriet af selve broen. Vi forventer, at broen ved Tørslevvej står færdig omkring juletid. Den anden bro, der skal bygges i umiddelbar nærhed er broen ved Gl. Færgegårdsvej. Det arbejde går i gang i efteråret og forventes afsluttet i sommeren 2018.
Læs mere